ALSO aan de slag met Analytics in HR?

delen

Met ingang van 2018 zijn Analytics in HR(AIHR) en Pointlogic HR een unieke samenwerking aangegaan. Gezamenlijk zullen zij, HR analytics cursussen voor de klanten van Pointlogic HR aanbieden. Deze online cursussen zijn gemaakt op basis van de vooruitstrevende inzichten van AIHR omtrent de laatste HR Analytics-trends. Tevens wordt dit op een toegankelijke manier aangeboden.

Hiervoor heeft Pointlogic HR haar jarenlange ervaring met het leveren van HR Analytics tooling en ondersteuning ingebracht. Hieruit is een cursus samengesteld die de deelnemende cursisten helpt snel en praktisch HR analytics vraagstukken te beantwoorden voor hun organisatie.

Verder met HR Analytics

De cursus bestaat uit een zestal modules die de cursist online kan volgen. Een module bestaat uit lees, video en oefenmateriaal. Bij een gemiddeld studietempo is de duur van de cursus ongeveer 6 weken. De doelgroep van de cursus zijn professionals binnen het HR-vakgebied die een goed inzicht willen in hoe HR Analytics toegepast kan worden. Denk daarbij aan een professional als HR Business Partner en Compensation & Benefits specialist.

Meer gedetailleerde informatie over de cursus is te vinden in de syllabus. Voor klanten van Pointlogic HR is deze te verkrijgen via hun accountmanager of anders via f3@pointlogichr.nl. Wil je ook de volgende stap maken met HR Analytics? Ga dan nu aan de slag met deze cursus!

1
Meer weten?
Meer weten over de cursus of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem gerust contact op
f3@pointlogichr.nl
15
delen