Team

Marian Vonk

Sinds 2005 werk ik bij Pointlogic. Als econometrie studente heb ik veel ervaring opgedaan met modelleren, wat in mijn functie als analytical consultant goed van pas komt.

Met de loonkostenmodellen die wij voor onze klanten maken kunnen snel effecten van wijzigingen in HR beleid inzichtelijk gemaakt worden.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het implementeren van f3:me, het product waarmee werknemers hun eigen flexibele arbeidsvoorwaarden kunnen kiezen en inzicht krijgen in de effecten van hun keuzes. Dit alles in nauw overleg met de klant, wat het werk erg leuk en gevarieerd maakt!

Bas Ossewaarde

Eindverantwoordelijk voor alle oplossingen die Pointlogic in het HR speelveld mag aanbieden.

De verbinding tussen HR en de technologie hebben mij altijd al geboeid. Waarbij voorop moet staan dat de technologie in dienst moet staan van het proces. Goede oplossingen helpen mensen om meer waarde toe te voegen.

Persoonlijk vind ik de meeste voldoening in het zien van persoonlijke groei; hoe onze oplossingen mensen beter laten presteren en samenwerken; hoe wij als team bij Pointlogic ons hierdoor kunnen ontwikkelen.

Judith van der Valk

Al ruim 15 jaar werk ik bij Pointlogic en heb ik verschillende projecten voor onder meer BZK, Jumbo, Essent, RET, Meeus, TNO, VNG succesvol afgerond.

Met mijn kwantitatieve en modelmatige achtergrond kan ik uw bedrijfssituatie en complexe HR vraagstukken snel vertalen in scenario’s en heldere rapporten en inzichten. Naast mijn rol als consultant, ben ik ook projectcoördinator binnen de business unit HR.

Sander Vendelbosch

Met jarenlange ervaring in de combinatie HR en ICT draai ik mijn hand er niet voor om ingewikkelde regelingen eenvoudig te modelleren.

Met name op het gebied van flexibele arbeidsvoorwaarden en de vertaling van uw regelingen naar onze oplossing f3:me ben je bij mij aan het goede adres.                         

Ook heb ik diverse trajecten gedaan met betrekking tot CAO onderhandelingen en begroten en budgetteren.  

Arjen Bakker

Na werkzaam te zijn geweest binnen de HR wereld ben ik sinds 2012 Analytical HR consultant bij Pointlogic.

Binnen de unit is het domein wet- en regelgeving en modelbouw mijn verantwoordelijkheid. Van nieuwe wet- en regelgeving maak ik rekenmodellen zodat we die kunnen inzetten voor klanten.

Veel ervaring heb ik met de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, zowel met het maken van totaalberekeningen als met individuele overzichten (EBS’en). Daarnaast heb ik succesvolle projecten en implementaties gedaan bij onder andere AkzoNobel, DSM en Jumbo.

Hans Kroese

Met plezier help ik HR management bij het praktisch invullen van strategische personeelplanning vraagstukken. Mijn jarenlange ervaring in zowel management als consultancy stellen mij in staat om snel in kaart te brengen waar de behoefte ligt en concreet en praktisch antwoorden en inzichten te geven. Waar nodig ondersteund door het krachtige scenarioplatform van Pointlogic.

Mijn brede achtergrond en interesse maken mij een flexibele persoon, die in diverse omgevingen kan opereren. Zonder daarbij aan doelgerichtheid en resultaatgerichtheid in te boeten.

Steven Hölscher

In mijn rol als consultant heb ik inmiddels verschillende implementaties uitgevoerd en organisaties bijgestaan met het nauwkeurige begroten van loonkosten.
Ook de wereld van CAO onderhandelingen is mij niet vreemd. Vooral het doorgronden en verwerken van complexe data vindt ik een leuke uitdaging waar ik vol voor ga.
Voordat ik bij Pointlogic aan de slag ging heb ik enkele jaren in de financiële sector gewerkt en de rol vervuld van HR Business Advisor bij een Amerikaanse Multinational.

Peter Wijnhorst

Samen met de anderen leden van het HR team oplossingen neerzetten die aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Het samen vinden van de juiste oplossing en het leveren van tools om ingewikkelde vragen te kunnen beantwoorden daar geniet ik enorm van.

Middels verschillende applicaties kunnen we verschillende doelgroepen bedienen; zowel medewerkers als beslissers. Niet software om de software, maar software die toegevoegde waarde levert is daarbij het uitgangspunt.

Janneke Goldberg van Dijk

Office assistant

Daniël Vink

Al sinds 2003 werk ik voor Pointlogic als software ontwikkelaar. In die tijd is het IT landschap behoorlijk veranderd; van desktop naar web tot mobiel. Wat Pointlogic kenmerkt is dat we graag meegaan met deze ontwikkelingen. Wat echter niet is veranderd is dat ik graag applicaties bouw die meerwaarde hebben voor de gebruiker. Behalve dat een applicatie aansluit bij de informatiebehoefte moet een applicatie ook prettig in het gebruik zijn. Naast gebruiksvriendelijkheid heb ik een bijzondere interesse voor privacy en het beveiligen van gegevens. Of dat nu op de desktop is, op het web of op mobiel.

Thijs van Luijk

Thijs is sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Pointlogic HR als allround junior consultant. Naast werken is Thijs enthousiast roeier. Zowel op als naast het water.

Robin van Woensel

Na het afronden van haar Master opleiding sociologie aan de universiteit van Tilburg is Robin aan de slag gegaan bij Pointlogic HR als consultant. Ze heeft tijdens haar studenten tijd al brede ervaring opgedaan in het HR vakgebied en combineert dat nu met haar enthousiasme voor data.