C&B Netwerkevent 2017

delen

Op dinsdagavond 4 april 2017 houden we de allereerste C&B connect netwerkbijeenkomst in Rotterdam. Als Comp & Ben-interimmer bevindt je je meestal in de luxepositie dat je het beste van twee werelden meepakt; je mag je dagelijks bezighouden met het ontwerpen en samenstellen van het meest passende beloningsbeleid en als de klus geklaard is, begin je bij de volgende organisatie vol enthousiasme aan een compleet nieuwe puzzel. Wij vinden dat die passie een platform verdient om gedeeld te worden met vakgenoten, gevoed te worden met kennis en om de kans te krijgen te groeien door middel van netwerken - dat is het bestaansrecht van C&B connect.

 

 

Programmaoverzicht

Vanaf 17:45 uur ben je van harte welkom in gebouw 'The Mark' te Rotterdam. Onder het genot van een prachtig uitzicht op de 12e etage zullen we de avond om 18:00 uur beginnen met een lopend buffet. Onderwijl is er volop mogelijkheid om kennis te maken met con-collega's. Daarna kun je vanaf 19:00 uur deelnemen aan 3 korte kennissessies. De laatste sessie wordt standaard gegeven door een interimprofessional met ruime ervaring bij uiteenlopende organisaties. Op 4 april 2017 zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

People Analytics in HR | door Nando Steenhuis

Waar de digitalisering in razend tempo alle elementen van de bedrijfsvoering binnendringt, zie je ook binnen HR een gigantische honger ontstaan naar accurate en betrouwbare inzichten op basis van big data. De verzameling aan big data dreigt binnen veel organisaties inmiddels to big to handle te worden. Hoe ontsluit je de waardevolle informatie uit die enorme massa zonder onderweg het overzicht kwijt te raken en vooral: hoe manage je die peopledata zo efficient dat je tijd overhoudt voor de mensen achter die data?

 

Medewerker Rewardcommunicatie | door Steven Hölscher

Als Comp & Ben-liefhebber zijn we gespecialiseerd in het maken van een passend en strategisch beloningsbeleid - bij Pointlogic is een van onze lijfspreuken niet voor niets 'content is king'. Maar wat kunnen we leren van de Communicatie-afdeling als het gaat om het communiceren van ons zorgvuldig samengestelde beloningsbeleid? En hoe zorg je ervoor dat je huidige opdrachtgever als een magneet high-potentials aantrekt en behoudt juist nu de arbeidsmarkt weer aantrekt?

 

Zichtbaar & herkenbaar interimschap | door Jasper Runneboom

Hoe kom ik in beeld bij de potentiele opdrachtgevers op mijn wish-list? Jasper Runneboom van Zakelijkgroeien.nl werpt licht op een aantal concrete strategieën over hoe je je zichtbaarheid & herkenbaarheid online vergroot. En ben jij puur interimmer of ook een ondernemer?

 

Netwerkborrel

We besluiten de avond met een informele netwerkborrel met volop mogelijkheden om collega's te ontmoeten en met vakgenoten van gedachten te wisselen.

 

Tot slot

Kosten

Deelname aan C&B Connect is kosteloos. 

 

Adres & Parkeren

Gebouw 'The Mark' | Fascinatio Boulevard 290 | 3065 WB Rotterdam. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het gebouw.

 

Vragen / opmerkingen?

Neem contact op met Maria van den Hoek via cbconnect@pointlogichr.nl of bel naar 010 - 310 88 21 voor meer informatie.

1
Wilt u zich aanmelden?
Wilt u deelnemen aan dit gratis event? Stuur dan nu een e-mail!
cbconnect@pointlogichr.nl
5
delen