Merkwaardig HR

delen

Minisymposium Merkwaardig HR

Op donderdagochtend 7 september organiseert Pointlogic het minisymposium 'Merkwaardig HR' over Employer branding & Rewardcommunicatie voor HR-professionals met een interesse in strategische beleidsvraagstukken op het gebied van employer branding & innovatie. Onder het genot van een smakelijk ontbijt word je in 90 minuten ingewijd in de laatste inzichten wat betreft employer branding en worden praktische handvatten aangereikt om een start te maken met het ontwerpen van een, op jouw organisatie toegespitst, HR brandingbeleid. Kom en laat je inspireren om actief de regie te nemen & jouw werkgeversmerk op de kaart te zetten.

Sprekers

 

‘Een werkgeversmerk bouwen gaat om identiteit. Sterke mensen kiezen voor bedrijven die ergens voor staan.’

 

Ton Rodenburg is, naast oprichter en strategy director van ARA, succesvol auteur van het in 2015 verschenen boek 'Merkcultuur'. Hij werkte jarenlang op het snijvlak van marketing, communicatie en HR, zowel bij grote internationale organisaties als vanuit toonaangevende bureaus. Hij is gespecialiseerd in het vinden van de persoonlijkheid van een organisatie en laat zien hoe je actief regie kunt voeren op het gebied van intern beleefde waarden, rituelen, cultuur en betrokkenheid om zo optimaal te bouwen aan jouw werkgeversmerk.

 

 

‘Het groeiend verlangen van millenials naar autonomie vraagt om individueel toegespitste arbeidsvoorwaarden.’

 

 

Hans Kroese heeft gedoceerd als gastdocent bij de leergang Strategisch HRM van de Nyenrode Universiteit. In het dagelijks leven adviseert hij uiteenlopende HR professionals werkzaam in de Nederlandse 'bedrijven top 500' over het strategisch inrichten van hun personeelsbeleid. Vanuit zijn ervaring geeft hij inzichten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de toenemende behoefte aan individualisering van arbeidsvoorwaarden als onderdeel van de HR-strategie. Hans Kroese laat je stapsgewijs zien hoe het ontwikkelen en uitvoeren van een toekomstbestendige visie op rewardcommunicatie behapbaar en haalbaar wordt.

Klik hier om direct een plaats te reserveren

 

Tot slot

Programma

 

08:30 uur | Start programma met een smakelijk ontbijt

08:45 uur | Ton Rodenburg over het strategisch opbouwen van een werkgeversmerk

09:15 uur | Korte pauze

09:30 uur | Hans Kroese over rewardcommunicatie als HR-strategie

10:00 uur | Einde officiele programma; mogelijkheid tot netwerken

 

 

 

 

Wat, waar, wanneer

Minisymposium Merkwaardig HR

Van der Valk Hotel Utrecht | Winthontlaan 4 -6 3526 KV Utrecht

donderdag 7 september 2017 van 8:30 tot 10:00 uur

1
Aanmelden?
Meer weten over het minisymposium of wilt u zich direct aanmelden? We staan je graag te woord!
maria.van.den.hoek@pointlogichr.nl
0
delen