5e editie Leergang Strategische HRM

delen
Op 24 november start de vijfde editie van de leergang Nyenrode en AWVN om dé strategische HR-businesspartner te worden. 
 
In zeven modules leert u vanuit de HR-discipline meer toegevoegde waarde te bieden aan het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie. Pointlogic neemt de module Strategische Personeelsplanning voor haar rekening, net als in eerdere edities van de leergang.
Over de leergang

Het strategisch belang van HR in organisaties neemt toe, de afhankelijkheid van medewerkers groeit. Van HR wordt steeds vaker de rol van businesspartner verwacht, de HR-strategie moet beter aansluiten op de ondernemingsstrategie en de HR-instrumenten moeten enerzijds aansluiten bij de HR-strategie en anderzijds het dagelijkse primaire proces beter ondersteunen.

De samensmelting van de praktijkervaring van werkgeversvereniging AWVN en de theoretische- en  opleidingsexpertise van Nyenrode Business Universiteit levert een unieke leergang op. Voor iedere HR-professional is deze leergang dé manier om de eigen kennis en kunde van strategisch HR te versterken én om de eigen positie als business partner te verstevigen.

google

7 modules

De leergang bestaat uit 7 modules.

Kick-off (dinsdag 24 november 2015)
1. inzicht en veranderkunde (dinsdag 19 januari 2016)
2. organisatiestrategie als leidraad voor de HR-strategie (dinsdag 16 februari 2016)
3. HR-strategie: vertalen van ondernemingsstrategie naar HR-strategie (dinsdag 15 maart 2016)
4. strategische personeelsplanning en arbeidsvoorwaardenbeleid (dinsdag 12 april 2016)
5. talentmanagement, leiderschap en duurzame inzetbaarheid (donderdag 19 mei 2016)
6. persoonlijk HR-ondernemerschap (dinsdag 14 juni 2016)
7. slotbijeenkomst - reflectie en projectie van deelnemers (dinsdag 5 juli 2016)

 

Lees meer over de leergang op de site van de AWVN.

Voor wie?

De leergang is bestemd voor een ieder die interesse én ervaring heeft in het werken met en voor mensen in organisaties. Te denken valt aan HR-directeuren, HR-managers, lijnmanagers en beleidsadviseurs uit grote en middelgrote organisaties met academisch werk- en denkniveau, met minimaal 5-10 jaar relevante ervaring. Om het leerproces te optimaliseren, is het maximum aantal deelnemers 24. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk waardenprofiel en, mits alle modules zijn gevolgd, een bewijs van deelname (certificaat van Nyenrode Business Universiteit).

Aanbieding

De kosten voor de leergang zijn € 6.450 voor niet-leden van AWVN, € 5.675 voor leden van AWVN, excl. btw en literatuur. Klanten van Pointlogic komen in aanmerking voor het gereduceerde ledentarief van AWVN. 

Tot slot

Als je interesse hebt om deel te nemen, neem dan contact op met Hans Kroese op 010-2816060 of via mail : kroese@pointlogic.nl.

 

delen