C&B Connect dinsdag 14 november

delen

Op dinsdagavond 14 november 2017 ben je van harte welkom bij C&B Connect; hèt netwerkevent voor interim-professionals die zich bezighouden met Compensation & Benefits. Raak geïnspireerd door je con-collega's tijdens de interactieve kennissessies en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & trends in het vakgebied.   

 

 

 

Programmaoverzicht

Vanaf 17:45 uur ben je van harte welkom in gebouw 'The Mark' te Rotterdam. Onder het genot van een prachtig uitzicht op de 12e etage zullen we de avond om 18:00 uur beginnen met een lopend buffet. Onderwijl is er volop mogelijkheid om kennis te maken met con-collega's. Daarna kun je vanaf 19:00 uur deelnemen aan 2 kennissessies. De laatste sessie wordt standaard gegeven door een interimprofessional met ruime ervaring bij uiteenlopende organisaties. Op 14 november 2017 zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

Reward Cycle Management | door Hans Kroese

 

Hans Kroese adviseert HR professionals werkzaam in de Nederlandse 'bedrijven top 500' over het strategisch inrichten van hun personeelsbeleid. Als gastdocent heeft hij colleges verzorgd in de leergang Strategisch HRM van de Nyenrode Business Universiteit. Het bepalen, vinden en waarderen van de benodigde medewerkers vormt daarin de rode draad.

 

Vele ontwikkelingen stellen HR voor de uitdaging om gestructureerd te kijken naar een integraal beloningsbeleid en de communicatie hierover. Meerdere generaties werknemers met eigen wensen en eisen, de krapte op de arbeidsmarkt en continue verandering dragen bij aan deze versterkte behoefte. Hans Kroese neemt je mee in een gestructureerde aanpak, de reward cycle, die organisaties in staat stelt om gericht en individueel beloningsbeleid mogelijk te maken en te communiceren.

 

 

 

Verandering begint bij jou | door Sandra Galjaard

 

Na een succesvolle loopbaan in verschillende managementfuncties bij een grote ICT-organisatie, koos Sandra Galjaard in 2009 vol overgave en overtuiging voor het ZZP-avontuur. Vanuit haar bedrijf Triskelion biedt ze maatwerktrajecten aan op het gebied van strategisch verandermanagement & merkpositionering. Haar passie voor de 3-eenheid van mens, organisatie & ICT is hierbij altijd het vertrekpunt. Haar motto is daarom: mensen maken het verschil!

Juist dat is precies wat Sandra als zelfstandige wil bereiken; het verschil maken. Acht jaar ervaring als zelfstandig ondernemer heeft haar geleerd dat het kritisch (durven) maken van keuzes van doorslaggevende invloed is. Dat geldt niet alleen tijdens het traject bij de opdrachtgever, maar zeker ook bij het inrichten van je eigen levens- en werkinvulling. Soms pakken die keuzes goed uit, de andere keer wat minder. Sandra neemt je graag mee op haar reis door het zelfstandig ondernemerschap en biedt praktische handvatten om jezelf te kunnen onderscheiden door authenticiteit.

 

 

 

 

Trends in recruitmentstrategie | door Leon Spek

 

Leon Spek is directeur van een toonaangevend Haags werving- en selectiebureau voor salesprofessionals. Na een loopbaan als account- en salesmanager startte hij in 2007 zijn eigen bedrijf waarmee hij diverse ondernemersprijzen won.

 

 

 

Leon Spek geeft je een actueel inkijkje in de laatste trends op het gebied van sales recruitment. Hij neemt in zijn dagelijkse praktijk een aantal interessante veranderingen waar in de arbeidsmarkt en de wensen van kandidaten. 

 

 

 

Netwerkborrel

We besluiten de avond met een informele netwerkborrel met volop mogelijkheden om collega's te ontmoeten en met vakgenoten van gedachten te wisselen.

Tot slot

Kosten

Deelname aan C&B Connect is kosteloos. 

 

Waar & Wanneer

Dinsdag 14 november 2017 van 17:45 tot 21:00 uur

@ Gebouw 'The Mark' (Fascinatio Boulevard 290, 3065 WB Rotterdam)

Er is gelegenheid tot parkeren in de inpandige parkeergarage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen / opmerkingen?

 

Neem contact op met Maria van den Hoek via cbconnect@pointlogichr.nl of bel naar 010 - 310 88 10 voor meer informatie.

0
Meer weten?
Meer weten over het artikel of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem gerust contact op
cbconnect@pointlogichr.nl
15
delen