Relatiedag 2018

delen

Pointlogic HR Relatiedag Op 13 november organiseert Pointlogic HR voor de elfde keer een relatiedag. Deze dag zullen vele HR professionals elkaar ontmoeten en een programma gepresenteerd krijgen wat in gaat op de laatste inzichten en vooruitzichten in de branche.

Programma

Inspirerende sprekers worden afgewisseld met energieke ontmoetingen. In het programma krijgen onder andere de volgende sprekers ruim te tijd om hun visie te delen:

13:00 - 13:30 // Inloop gasten

13:30 - 13 40 // Openingswoord Bas Ossewaarde

13:40 - 14:30 // Johan Defevere

14:30 - 14:50 // Haka Workshop

14:50 - 15:30 // Pauze 

15:30 - 16:30 // Erik Scherder

16:30 - 18:00 // Borrel

Bas Ossewaarde

Managing Director bij Pointlogic HR De verbinding tussen HR en de technologie hebben mij altijd al geboeid. Waarbij voorop moet staan dat de technologie in dienst moet staan van het proces. Goede oplossingen helpen mensen om meer waarde toe te voegen.

Erik Scherder

Hoogleraar en neuropsycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2013 werkte hij mee aan de Universiteit van Nederland, een initiatief dat erop gericht is wetenschappelijke kennis voor iedereen toegankelijk te maken, ook buiten de muren van de universiteit. Naar aanleiding daarvan volgden uitnodigingen voor De Wereld Draait Door en ook drie afleveringen van DWDD University, waarin het functioneren en stoornissen/aandoeningen van het brein voor het voetlicht zijn gebracht. Vorig jaar verscheen zijn boek 'Singing in the Brain' - over de invloed van muziek op onze hersenen. 

Johan Defevere

CEO van Unbox Unbox is een in 2016 gelanceerde start-up op basis van een innovatief en uniek concept voor "flexibele en gepersonaliseerde verloning" van medewerkers. In de Belgische pers verschillende keren naar voor gekomen als het "cafetariaplan 2.0". 

Tot slot

Het Pointlogic HR team heet jou van harte welkom op deze dag die wij organiseren als blijk van dank voor onze samenwerking.

Met trost kondigen wij als locatie van de relatiedag 2018 aan: 

KOETSHUIS DE HAAR

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

1
Meer weten?
Meer weten over het artikel of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem gerust contact op
f3@pointlogichr.nl
15
delen