Wortell gaat ook aan de slag met f3 : me!

delen

Nog vlak voor de kerst heeft IT bedrijf Wortell er voor gekozen om ook haar medewerker communicatie de volgende fase in te brengen met f3 : me! Zo doende kan er reward commnunicatie met medewerkersplaatsvinden over het uitgebreide en flexibele pakket arbeidsvoorwaarden van Wortell. Hierbij helpt f3 : me bij inzichten en het visueel maken van de arbeidsvoorwaarden en tegelijkertijd faciliteerd f3 : me keuzes van medewerkers.

 

Volgende stap

Wortell is een bedrijf dat gelooft in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. En hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom is f3 : me uitermate geschikt als de volgende stap. 

Pointlogic is al jaren actief op het gebied van arbeidsvoorwaarden analyse en communicatie. Met het f3 : me platform komt de volgende stap in medewerker reward communicatie nog dichterbij voor veel organisaties door de makkelijke inrichting en data verwerking. 

Alle partijen gaan vol goede moed het implementatie traject in om in 2017 iedereen van Wortell aan te sluiten op f3 : me!

1
Meer weten?
Meer weten over het artikel of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem gerust contact op
f3@pointlogichr.nl
15
delen