Over ons

Slimme, innovatieve oplossingen creëren om bedrijven betere beslissingen te laten nemen. Met die missie is Pointlogic in 1992 gestart. Op het gebied van media, marketing en Human Resources. En dat is nog steeds onze drijfveer: strategische opties vertalen in voorspelbare HR-effecten.  Het is onze passie met de cijfermatige kant van HR  aan de slag te gaan om inzicht te geven in de doorwerking op lange termijn van beslissingen die organisaties nu moeten nemen. Dit doen we met onze innovatieve softwaresuite f3.

Dat zit nu eenmaal in ons dna: doorpuzzelen en doorrekenen tot we alle opties in kaart hebben gebracht.

Pointlogic heeft al talloze middelgrote en grote organisaties inzicht gegeven in hun veranderende loonkosten en personele samenstellingen. Bij elkaar betreft dat bijna 25% van de beroepsbevolking! We hebben met onze relaties meegedacht en ze geadviseerd over slimme, concrete maar vooral onderbouwde HR-oplossingen. Want dat zit nu eenmaal in ons dna: doorgaan waar anderen stoppen. Doorpuzzelen en doorrekenen tot we alle opties in kaart hebben gebracht. Tot u als organisatie optimaal inzicht en overzicht hebt.

De casussen waar bedrijven ons en onze oplossingen voor inschakelen, zijn onder andere CAO-onderhandelingen, harmonisaties, flexibele arbeidsvoorwaarden en strategische personeelsplanning. We zijn er bijzonder trots op om voor veel toonaangevende organisaties te mogen werken met en voor onze partners. En net zo trots om voor uw bedrijf aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op.