Nieuws

Nieuws

Reward Communicatie: De sleutel tot betrokken medewerkers

Was je er niet bij op onze relatiedag voor de presentatie van onze recentste whitepaper over Reward Communicatie? Dat geeft niks! Je kan hier alsnog de Whitepaper krijgen.

Nieuws

Relatiedag 2018

Pointlogic HR Relatiedag Op 13 november organiseert Pointlogic HR voor de elfde keer een relatiedag. Deze dag zullen vele HR professionals elkaar ontmoeten en een programma gepresenteerd krijgen wat in gaat op de laatste inzichten en vooruitzichten in de branche.

Nieuws

Ook FOD Financiën kiest voor Pointlogic HR

Datagedreven softwareoplossing helpt FOD Financiën loonkosten te analyseren en beleidsscenario’s te ontwikkelen.

Nieuws

Marktleiders versterken elkaar

Datagedreven softwareoplossing om tot slimme inzichten in het beloningsbeleid te komen, nu standaard in een geavanceerde cloud omgeving. Deze week hebben Pointlogic en Proxsys hun samenwerking geïntensiveerd.

Nieuws

Samenwerking Unbox en Pointlogic HR

Op 6 maart hebben Unbox en Pointlogic HR een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst kan Unbox haar huidige en toekomstige cliënten nog beter ondersteunen in de optimalisering van hun arbeidsvoorwaarden en het inzichtelijk maken van de consequenties van beleidsmatige keuzes.

Nieuws

ALSO aan de slag met Analytics in HR?

Met ingang van 2018 zijn Analytics in HR(AIHR) en Pointlogic HR een unieke samenwerking aangegaan. Gezamenlijk zullen zij, HR analytics cursussen voor de klanten van Pointlogic HR aanbieden.
Nieuws

Ook aan de slag met Analytics in HR?

Met ingang van 2018 zijn Analytics in HR(AIHR) en Pointlogic HR een unieke samenwerking aangegaan. Gezamenlijk zullen zij, HR analytics cursussen voor de klanten van Pointlogic HR aanbieden.
Nieuws

C&B Connect dinsdag 14 november

Op dinsdagavond 14 november 2017 ben je van harte welkom voor het netwerkevent C&B Connect in Rotterdam. Als Compensation & Benefits-interimmer houdt je je dagelijks bezig met het ontwerpen van het meest passende beloningsbeleid en als de klus geklaard is, begin je bij de volgende organisatie vol enthousiasme aan een compleet nieuwe puzzel. Wij vinden dat die passie een platform verdient om gedeeld te worden met vakgenoten, gevoed te worden met kennis en om de kans te krijgen te groeien door middel van netwerken - dat is het bestaansrecht van C&B Connect.
Nieuws

De tiende Pointlogic Relatiedag gemist? Zonde!

De tiende Pointlogic Relatiedag gemist? Zonde! Hieronder een recap.

Een mooie, informatieve dag. Zo kijken we terug op onze tiende Pointlogic Relatiedag in de imposante Maassilo in Rotterdam. Naast onze eigen ontwikkelingen was er ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in het HR-vak, zoals storytelling en de nieuwe Europese privacywetgeving. Niet voor niets was het credo van de dag: Are you ready?

Nieuws

Are you ready now?

Alweer de tiende editie van de Pointlogic HR Relatiedag. "Are you ready?" Voor de launch van de 'Reward Cycle'. En verder klaar voor data security met Ferry Plug namens Must Commit, Storytelling door thought leader Terence Barry en geweldig cabaret van 'Op sterk Water'. "Are you ready for more?"