Artikel

Actualisering van beloningsbeleid na de recessie

Actualiseren van het beloningsbeleid is zeer revelant in de huidige tijden. Dr. Job Hoogendoorn van de Erasmus Universiteit heeft hier onderzoek naar gedaan. De uitkomsten hiervan staan Whitepaper. Een boeiend stuk om te lezen!
Blog

Maatwerk in beloning: hoe beheers je dat?

Gepersonaliseerde beloning voor medewerkers? Daar zeggen we allemaal ‘ja’ op. Maar de administratie achter dit maatwerk is een nachtmerrie voor werkgevers. Zo beheers je dat.

Blog

Waarom we Microsoft Silver partner zijn

Iets wat niet overal aan de oppervlakte te merken maar het bouwen van software vraagt kwaliteiten van de mensen en de organisatie. Bij Pointlogic HR is een van de dingen die we hiervoor doen het Microsoft Silver partnership. Collega Peter legt uit als lead developer waarom wij dat doen.

Case

Hoeveel vindt mijn werkgever mij waard?

Bij het binden van medewerkers is goede rewardcommunicatie van levensbelang. Oliebedrijf Aramco Overseas biedt haar mensen daarom een interactief en persoonlijk reward statement. Hoe doet dit bedrijf dat?

Case

Zelforganiserende teams belonen

IT-bedrijf Wortell paste het beloningsbeleid aan op zelforganiserende teams. ‘We kunnen nu méér flexibiliteit bieden.’

Nieuws

Marktleiders versterken elkaar

Datagedreven softwareoplossing om tot slimme inzichten in het beloningsbeleid te komen, nu standaard in een geavanceerde cloud omgeving. Deze week hebben Pointlogic en Proxsys hun samenwerking geïntensiveerd.

Nieuws

Samenwerking Unbox en Pointlogic HR

Op 6 maart hebben Unbox en Pointlogic HR een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst kan Unbox haar huidige en toekomstige cliënten nog beter ondersteunen in de optimalisering van hun arbeidsvoorwaarden en het inzichtelijk maken van de consequenties van beleidsmatige keuzes.

Case

Waarom 'analyse' de start is van je beloningsbeleid te doorgronden?

Het is voor velen erg logisch dat je met een analyse fase start om je beloningsbeleid te doorgronden. Zeker als je beoogt deze te gaan verbeteren. 

Case

integrale aanpak beloningsbeleid

Goede beloning is een sterk staaltje motivatiemanagement. Het betrekt medewerkers bij de organisatiestrategie en verbetert hun performance. Maar hoe zet je een modern beloningsbeleid op? Om iedere medewerker een passend arbeidsvoorwaardenpakket te bieden dat bijdraagt aan de baantevredenheid en betrokkenheid, gebruiken wij de Reward Cycle.

Nieuws

Ook aan de slag met Analytics in HR?

Met ingang van 2018 zijn Analytics in HR(AIHR) en Pointlogic HR een unieke samenwerking aangegaan. Gezamenlijk zullen zij, HR analytics cursussen voor de klanten van Pointlogic HR aanbieden.