Nieuws

Reward Communicatie: De sleutel tot betrokken medewerkers

Was je er niet bij op onze relatiedag voor de presentatie van onze recentste whitepaper over Reward Communicatie? Dat geeft niks! Je kan hier alsnog de Whitepaper krijgen.

Nieuws

Relatiedag 2018

Pointlogic HR Relatiedag Op 13 november organiseert Pointlogic HR voor de elfde keer een relatiedag. Deze dag zullen vele HR professionals elkaar ontmoeten en een programma gepresenteerd krijgen wat in gaat op de laatste inzichten en vooruitzichten in de branche.

Artikel

Meer weten over Reward Communicatie?

Reward Communicatie is nog nooit zo relevant geweest. We vertellen je daar dus graag meer over wat het inhoud en wat het zou kunnen opleveren voor jou organisatie.

Nieuws

Ook FOD Financiën kiest voor Pointlogic HR

Datagedreven softwareoplossing helpt FOD Financiën loonkosten te analyseren en beleidsscenario’s te ontwikkelen.

Artikel

Communicatie en personalisatie van arbeidsvoorwaarden anno 2018

Het opzetten van een goed beloningsbeleid is een onmisbaar iets in het motivatie management van medewerkers.
Artikel

Communicatie en flexibiliteit zijn de sleutel tot modern belonen

De definitie van een goede beloning is voor iedereen anders. Mensen werken tegenwoordig niet alleen meer voor geld. Heldere communicatie en flexibele arbeidsvoorwaarden zijn daarom essentieel en helpen bij het aantrekken en behouden van de juiste mensen. Bekijk hoe Wortell dit via “f3 : me” aanpakt.
Artikel

Actualisering van beloningsbeleid na de recessie

Actualiseren van het beloningsbeleid is zeer revelant in de huidige tijden. Dr. Job Hoogendoorn van de Erasmus Universiteit heeft hier onderzoek naar gedaan. De uitkomsten hiervan staan Whitepaper. Een boeiend stuk om te lezen!
Blog

Maatwerk in beloning: hoe beheers je dat?

Gepersonaliseerde beloning voor medewerkers? Daar zeggen we allemaal ‘ja’ op. Maar de administratie achter dit maatwerk is een nachtmerrie voor werkgevers. Zo beheers je dat.

Blog

Waarom we Microsoft Silver partner zijn

Iets wat niet overal aan de oppervlakte te merken maar het bouwen van software vraagt kwaliteiten van de mensen en de organisatie. Bij Pointlogic HR is een van de dingen die we hiervoor doen het Microsoft Silver partnership. Collega Peter legt uit als lead developer waarom wij dat doen.

Case

Hoeveel vindt mijn werkgever mij waard?

Bij het binden van medewerkers is goede rewardcommunicatie van levensbelang. Oliebedrijf Aramco Overseas biedt haar mensen daarom een interactief en persoonlijk reward statement. Hoe doet dit bedrijf dat?