Nieuws

Ook FOD Financiën kiest voor Pointlogic HR

Datagedreven softwareoplossing helpt FOD Financiën loonkosten te analyseren en beleidsscenario’s te ontwikkelen.

Blog

Maatwerk in beloning: hoe beheers je dat?

Gepersonaliseerde beloning voor medewerkers? Daar zeggen we allemaal ‘ja’ op. Maar de administratie achter dit maatwerk is een nachtmerrie voor werkgevers. Zo beheers je dat.

Nieuws

Marktleiders versterken elkaar

Datagedreven softwareoplossing om tot slimme inzichten in het beloningsbeleid te komen, nu standaard in een geavanceerde cloud omgeving. Deze week hebben Pointlogic en Proxsys hun samenwerking geïntensiveerd.

Nieuws

Samenwerking Unbox en Pointlogic HR

Op 6 maart hebben Unbox en Pointlogic HR een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst kan Unbox haar huidige en toekomstige cliënten nog beter ondersteunen in de optimalisering van hun arbeidsvoorwaarden en het inzichtelijk maken van de consequenties van beleidsmatige keuzes.

Blog

Het cafetaria model is dood!

Organisaties die van mening zijn dat medewerkers blij zijn met het arbeidsvoorwaarden keuzeformulier op het intranet, of nog moderner een uitruiltool gaan voorbij aan de vraag van de mensen.

Blog

HR Matchfixing

Een van de voordelen van mijn rol binnen een HR-technologie provider is dat ik met veel HR-managers en HR-visionairs aan tafel mag zitten en daar veel inspiratie uit put. Deze week was ik op bezoek bij Xavier Baeten, Professor of Reward Management bij de gerenommeerde Vlerick Business School.

Blog

Waarom krijgen we alleen wat we verwachten?

Ik werd recent weer een aantal keren positief verrast door een onverwachte en niet standaard actie. Na een extern bezoek vroeg de gastvrouw bij de receptie bij vertrek of ik niet graag een flesje water e/o een stuk fruit mee wilde voor mij terugreis; Keurig in een milieuvriendelijke papieren tasje met opdruk. Diezelfde dag toevallig ook mijn winterbanden gewisseld, keurig kaartje aan het stuur dat ze gelijk ook even de ruitenvloeistof hadden bijgevuld.
Nieuws

Nieuwe samenwerking tussen Pointlogic HR & Payroll Solutions

Payroll Solutions gaat haar meer dan 19 jaar lange kennis en kunde op het vakgebied van HRM en Salaris een verdiepingsslag geven. Door gebruik te maken van de HR-scenario instrumenten van Pointlogic zullen er praktijkgerichte oplossingen komen die betrekking hebben op strategische HR-keuzes. 

Blog

The real benefits behind flex benefits

Vele positieve voorbeelden ten spijt, worden flex benefits toch nog verrassend vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Dat is naar mijn stellige overtuiging een gemiste kans.

Nieuws

Terugblik relatiedag 2015

Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde relatiedag! We willen de ruim 80 aanwezigen bedanken voor een inspirerende en gezellige middag in Hotel New York.