Oplossingen

Flexibele arbeidsvoorwaarden met f3 : me

Met flexibele arbeidsvoorwaarden kunnen uw medewerkers hun eigen keuzes te maken. Denk aan sparen voor extra vakantiedagen, een fiets van de zaak of extra pensioenopbouw. Maar hoe communiceert en administreert u de keuzemogelijkheden van deze flexibele benefits? Hoe blijven keuzes eenvoudig te monitoren en ziet u wat de consequenties zijn van aangepaste of nieuwe regelingen?

Lees meer
Strategische Personeelsplanning met f3 : SPP

Strategische personeelsplanning staat hoog op uw prioriteitenlijst. Niet zo vreemd. Want uw bedrijf bevindt zich in een dynamisch speelveld. Daar moet het adequaat op kunnen reageren. Steeds vaker zien we dan ook dat HRM een strategische partner wordt voor het management. Dat wil de weg weten naar de ideale personeelssamenstelling. Pointlogic helpt u die te bepalen.

Lees meer
HR Analytics met f3 : corporate

Personeelskosten zijn de grootste kostenpost voor veel bedrijven. Waarschijnlijk ook voor uw organisatie. Het is dan ook essentieel dat u inzicht hebt in die personeelskosten. En dat u weet hoe die zich zullen ontwikkelen bij verschillende scenario’s. Alleen dan kan uw organisatie strategisch opereren in de markt en inspelen op kansen en bedreigingen. Pointlogic ondersteunt u daarbij.

Lees meer